ул. 23 Септември 73
Свиленград,
България
26.2033187
41.7653776
UserLikes
Име:

МЕСОКОМБИНАТ БУРДЕНИС - СВИЛЕНГРАД

Адрес: Свиленград, ул. 23 Септември 73
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.burdenis93.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Месо
Дейност:

Месокомбинат

Ключови думи: месокомбинат, месо, месни продукти, кланица, колбаси
  • catalog.bg
  • МЕСОКОМБИНАТ БУРДЕНИС - СВИЛЕНГРАД

За нас

МЕСОКОМБИНАТ БУРДЕНИС 93 ООД е създаден през 1993г. с цел да обедини традиционните български рецепти с нови технологии в едно малко и модерно предприятие. От тогава предприятието преминава през няколко технологични преустройства, за да може да отговори на нарастващите изисквания на потребителите и пазара за месо и месни продукти.


Новите методи и материали за опаковане допринасят не само за добрия външен вид на продуктите ,но и запазват за по-дълго време вкусовите им качества. Екип от специалисти с отлична квалификация се грижи за поддържането на високото качество на колбасите и обновяването на асортимента. В момента на пазара фирмата предлага над 90 вида месни продукти.


Качеството на влаганите суровини и материали, модерното оборудване,стриктното спазване на технологичната дисциплина и строгите правила за хигиена в предприятието ни дават основание да Ви гарантираме вкусова наслада всеки път,когато консумирате колбасите и деликатесите с марка БУРДЕНИС. Ние не произвеждаме просто колбаси, а влагаме целият си тринадесет годишен опит,знание и енергия, за да ви предложим продукти с които трапезата ви да е винаги празнична.


Вече 15 години реализираме тези цели с технологичната помощ на водещи европейски фирми за подправки и адитиви за хранително-вкусовата промишленост .От скоро е пуснат в експлоатация, новият и модерен цех за производство на пилешки продукти. Колбасите и разфасовките от пилешко месо са с лек и нежен вкус и носят марката ТРАКИ. Фирмата изнася успешно за Франция, Кипър, Гърция Още от основаването си фирма Бурденис 93 ООД, се стреми да остане постоянен символ за лоялност към клиентите си, коректно партньорство и високо качество.


Предприятието отговаря на всички Европейски директиви и е с въведена система НАССР и система за обратна проследяемост. Сертифциран за свободна търговия в Европа.

 
Открийте ни в Google+